Advertisement

Hdp Selahattin Demirtaş Son Dakika - HDP'li Selahattin Demirtaş için kritik iki gün - Son ... : Hdp eski eş genel başkanları selahattin demirtaş ve figen yüksekdağ, kayseri i̇l emniyet müdürü i̇brahim kulular'a yönelik 'iftira' suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada beraat etti.

Hdp Selahattin Demirtaş Son Dakika - HDP'li Selahattin Demirtaş için kritik iki gün - Son ... : Hdp eski eş genel başkanları selahattin demirtaş ve figen yüksekdağ, kayseri i̇l emniyet müdürü i̇brahim kulular'a yönelik 'iftira' suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada beraat etti.. Selahattin demirtaş'ın avrupa i̇nsan hakları mahkemesi kararı sonrasında tahliyesi için yapılan başvuru mahkeme tarafından reddedildi. Hdp'li ersoy ve gülüm, kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin davanın kumpas olduğunu ileri sürdü. Bugün toplanan ve hâlen devam eden hdp parti meclisi'nde tutuklu eski eş genel başkan selahattin demirtaş'ın cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi kesinleşti. Mahkeme, demirtaş'ın ai̇hm kararı sonrası yaptığı başvuruyu reddetme kararı aldı. Kararın ardından selahattin demirtaş, yazılı açıklamada bulundu.

Hdp'li buldan ile sancar, edirne'de demirtaş'ı ziyaret etti. 09:16 hdp il binasını basıp bir kişiyi öldüren saldırganın ifadesi hayrete düşürdü: + cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan eski hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş hakkında avrupa i̇nsan hakları mahkemesi'nin (ai̇hm) verdiği serbest bırakılsın kararıyla ilgili olarak bizi bağlamaz, karşılık vereceğiz açıklamasında bulundu. Haber fi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. İyi̇ parti, hdp yakınlaşması sürüyor.

Son dakika: Selahattin Demirtaş, HDP Eş Genel Başkanlığı ...
Son dakika: Selahattin Demirtaş, HDP Eş Genel Başkanlığı ... from foto.haberler.com
Yaşanan son dakika gelişmesiyle birlikte ai̇hm tarafından verilen karar ile tutuklu bulunan hdp eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiğine karar verildi. Hdp batman milletvekili ayşe acar başaran ve bir grup avukat, hdp'nin cumhurbaşkanı adayı selahattin demirtaş'ın tahliyesi için ankara 19. 09:16 hdp il binasını basıp bir kişiyi öldüren saldırganın ifadesi hayrete düşürdü: Hdp eski eş genel başkanları selahattin demirtaş ve figen yüksekdağ, kayseri i̇l emniyet müdürü i̇brahim kulular'a yönelik 'iftira' suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada beraat etti. Son dakika selahattin demirtaş haberleri de dahil olmak üzere toplam 1426 haber bulunmuştur. Selahattin demirtaş'ı ziyaret eden hdp milletvekili necdet i̇pekyüz, selahattin demirtaş'a holter cihazı takıldı, sonuçlar bekleniyor dedi. Selahattin demirtaş, tutuklu yargılandığı, ankara 19. Selahattin demirtaş'ın kardeşi ve avukatı aygül demirtaş, hdp'nin bu olaydan haberdar olmadığını vurgulayan bir açıklama yayımladı.

Olayın duyulmasını demirtaş\'ın kendisinin istemediğini açıklayan hdp, demirtaş\'ın cezaevi yönetiminden yana da sıkıntısı olmadığını da duyurdu.

Demirtaş ve yüksekdağ da var. Yüzlerce kişiye siyaset yasağı talebi: Olayın duyulmasını demirtaş\'ın kendisinin istemediğini açıklayan hdp, demirtaş\'ın cezaevi yönetiminden yana da sıkıntısı olmadığını da duyurdu. Avrupa i̇nsan hakları mahkemesi'nin (ai̇hm), temyiz niteliğindeki 17 yargıçtan oluşan büyük dairesi, hdp'nin eski eş başkanı selahattin demirtaş'la ilgili duruşmasını çarşamba sabahı gerçekleştirdi. Selahattin demirtaş'tan boğaziçili öğrencilere mesaj. Ağır ceza mahkemesi'nde görülen davanın 11. Gelen son dakika haberine göre, silahlı terör örgütü yöneticiliği suçlamasıyla yargılanan eski hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş hakkındaki tahliye kararına itiraz, ankara 20. Haber fi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Hdp eski eş genel başkanları selahattin demirtaş ve figen yüksekdağ, kayseri i̇l emniyet müdürü i̇brahim kulular'a yönelik 'iftira' suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada beraat etti. Hdp oy oranı ne kadar oldu selahattin demirtaş oy sonucu kaç oldu? Demirtaş'tan bank asya yorumu hdp eş başkanı selahattin demirtaş, bakan ve başbakan kararın siyasi olmadığını söylüyor ama bu konuda dürüst davranmaları, kamuoyuna açıkça niyetlerini. Selahattin demirtaş, tutuklu yargılandığı, ankara 19. Akdeniz'de korkutan deprem son dakika | yargıtay'dan hdp'ye kapatma davası ak parti sözcüsü çelik'ten i̇bb başkanı i̇mamoğlu'na müsilaj.

Selahattin demirtaş'ı ziyaret eden hdp milletvekili necdet i̇pekyüz, selahattin demirtaş'a holter cihazı takıldı, sonuçlar bekleniyor dedi. Selahattin demirtaş, tutuklu yargılandığı, ankara 19. 3 hdp'li milletvekili adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaşanan son dakika gelişmesiyle birlikte ai̇hm tarafından verilen karar ile tutuklu bulunan hdp eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiğine karar verildi. Selahattin demirtaş haberleri ve en son güncel selahattin demirtaş gelişmeleri cnnturk.com'da.

Selahattin Demirtaş sağlık sorunları nedeniyle tekrar ...
Selahattin Demirtaş sağlık sorunları nedeniyle tekrar ... from foto.sondakika.com
Mahkeme, demirtaş'ın ai̇hm kararı sonrası yaptığı başvuruyu reddetme kararı aldı. Hdp'li selahattin demirtaş'ın makam aracına, akşam saatlerinde kendisi de araçta bulunduğu sırada silahlı saldırı düzenlendi. Yaşanan son dakika gelişmesiyle birlikte ai̇hm tarafından verilen karar ile tutuklu bulunan hdp eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiğine karar verildi. İyi̇ parti, hdp yakınlaşması sürüyor. Demirtaş ve yüksekdağ da var. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar internette bu durumu araştırmaya başladı. 3 hdp'li milletvekili adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hdp eski eş genel başkanları selahattin demirtaş ve figen yüksekdağ, kayseri i̇l emniyet müdürü i̇brahim kulular'a yönelik 'iftira' suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada beraat etti.

Chp ile i̇yi̇ parti'nin millet i̇ttifakı'ndaki gizli ortağı hdp'nin tutuklu eski eş başkanı selahattin demirtaş, mesela ben dışarıda olsaydım bir sabah başak ile birlikte meral hanım'ın kapısını çalar ve 'kahvaltıya geldik' derdim sözlerinin ardından.

Son dakika haberine göre eski hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş'a, cumhurbaşkanına hakaret suçundan yargılandığı davada, 3 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Selahattin demirtaş son dakika haberleri ve selahattin demirtaş haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Selahattin demirtaş'ı ziyaret eden hdp milletvekili necdet i̇pekyüz, selahattin demirtaş'a holter cihazı takıldı, sonuçlar bekleniyor dedi. Chp ile i̇yi̇ parti'nin millet i̇ttifakı'ndaki gizli ortağı hdp'nin tutuklu eski eş başkanı selahattin demirtaş, mesela ben dışarıda olsaydım bir sabah başak ile birlikte meral hanım'ın kapısını çalar ve 'kahvaltıya geldik' derdim sözlerinin ardından. Olayın duyulmasını demirtaş\'ın kendisinin istemediğini açıklayan hdp, demirtaş\'ın cezaevi yönetiminden yana da sıkıntısı olmadığını da duyurdu. Son dakika selahattin demirtaş haberleri de dahil olmak üzere toplam 1426 haber bulunmuştur. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar internette bu durumu araştırmaya başladı. Ağır ceza mahkemesi tarafından reddedildi. Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş kısa bir süre önce gerçekleştirdiği ameliyat nedeniyle ortalıkta görünmüyordu. Selahattin demirtaş'ın avrupa i̇nsan hakları mahkemesi kararı sonrasında tahliyesi için yapılan başvuru mahkeme tarafından reddedildi. Selahattin demirtaş haber başlıkları altta listelenmiştir. Selahattin demirtaş hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.746 selahattin demirtas haberi bulunmuştur.

Son dakika haberine göre eski hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş'a, cumhurbaşkanına hakaret suçundan yargılandığı davada, 3 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Selahattin demirtaş\'ın hayati riskine rağmen 7 gündür hasataneye sevk edilmediği açıklaması hdp tarafından yalanlandı. Selahattin demirtaş'ın kardeşi ve avukatı aygül demirtaş, hdp'nin bu olaydan haberdar olmadığını vurgulayan bir açıklama yayımladı. Akdeniz'de korkutan deprem son dakika | yargıtay'dan hdp'ye kapatma davası ak parti sözcüsü çelik'ten i̇bb başkanı i̇mamoğlu'na müsilaj. Hdp eski eş genel başkanları selahattin demirtaş ve figen yüksekdağ, kayseri i̇l emniyet müdürü i̇brahim kulular'a yönelik 'iftira' suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada beraat etti.

Son dakika... Selahattin Demirtaş'ın tahliye talebi ...
Son dakika... Selahattin Demirtaş'ın tahliye talebi ... from i4.hurimg.com
Selahattin demirtaş'ı ziyaret eden hdp milletvekili necdet i̇pekyüz, selahattin demirtaş'a holter cihazı takıldı, sonuçlar bekleniyor dedi. Siyaset yasağı istenen 687 hdp'li isim. Selahattin demirtaş'tan boğaziçili öğrencilere mesaj. Hdp seçim sonuçları ve selahattin demirtaş'ın oy oranlarına ilişkin son dakika haberleri geliyor. Demirtaş'tan bank asya yorumu hdp eş başkanı selahattin demirtaş, bakan ve başbakan kararın siyasi olmadığını söylüyor ama bu konuda dürüst davranmaları, kamuoyuna açıkça niyetlerini. Hdp'li selahattin demirtaş'ın makam aracına, akşam saatlerinde kendisi de araçta bulunduğu sırada silahlı saldırı düzenlendi. 09:16 hdp il binasını basıp bir kişiyi öldüren saldırganın ifadesi hayrete düşürdü: Bir süredir tutuklu bulunan hdp eski genel başkanı selahattin demirtaş'ın avrupa i̇nsan hakları mahkemesi'ne yaptığı başvuru görüşülerek karara bağlandı.

* son olarak, bu hukuki ve siyasi mücadeleye büyük katkı sunan hdp genel merkezine, eş genel başkanlarımız pervin buldan ile mithat sancar'a ve milletvekillerimize, il ve ilçe.

Selahattin demirtaş, tutuklu yargılandığı, ankara 19. Son dakika selahattin demirtaş haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Yüzlerce kişiye siyaset yasağı talebi: Selahattin demirtaş haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. 346 fotoğraf ve video fotoğraflar ve videolar. Hdp batman milletvekili ayşe acar başaran ve bir grup avukat, hdp'nin cumhurbaşkanı adayı selahattin demirtaş'ın tahliyesi için ankara 19. Bugün toplanan ve hâlen devam eden hdp parti meclisi'nde tutuklu eski eş genel başkan selahattin demirtaş'ın cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi kesinleşti. Avrupa i̇nsan hakları mahkemesi'nin (ai̇hm), temyiz niteliğindeki 17 yargıçtan oluşan büyük dairesi, hdp'nin eski eş başkanı selahattin demirtaş'la ilgili duruşmasını çarşamba sabahı gerçekleştirdi. 09:16 hdp il binasını basıp bir kişiyi öldüren saldırganın ifadesi hayrete düşürdü: Demirtaş'tan bank asya yorumu hdp eş başkanı selahattin demirtaş, bakan ve başbakan kararın siyasi olmadığını söylüyor ama bu konuda dürüst davranmaları, kamuoyuna açıkça niyetlerini. Siyaset yasağı istenen 687 hdp'li isim. Ancak 1 kasım seçim sonuçlarından bu yana ilk kez bugün kullanmadığı twitter hesabından attığı kürtçe bildirim suikastı günyüzüne çıkardı. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.746 selahattin demirtas haberi bulunmuştur.

Olayın duyulmasını demirtaş\'ın kendisinin istemediğini açıklayan hdp, demirtaş\'ın cezaevi yönetiminden yana da sıkıntısı olmadığını da duyurdu selahattin demirtaş son dakika. Selahattin demirtaş, tutuklu yargılandığı, ankara 19.

Posting Komentar

0 Komentar